Individuele crematie

Wat is er in de prijs inbegrepen?
Individuele crematie opbaring

Opbaring

In een aparte ruimte wordt jouw diertje mooi opgebaard met kaarsjes en bloemen zodat je in alle rust afscheid kan nemen.

Individuele crematie pootafdrukje

Pootafdrukje

We maken altijd een pootafdruk met verf van jouw huisdier, zodat je dit nog als mooie herinnering hebt.

Individuele crematie haarplukje

Haarplukje

Er wordt een beetje haar afgeknipt. Dit haarplukje wordt mooi verpakt in een doosje.

Individuele crematie fotoalbum

Fotoalbum

Wanneer het diertje mooi is opgebaard worden en een vijftal foto's genomen. De foto's krijg je nadien in een fotoalbum mee naar huis.

Individuele crematie afscheidskaartje

Afscheidskaartje

Een afscheidskaartje wordt je aangeboden ter nagedachtenis van jouw overleden huisdier. Dit kan eventueel met een foto die je ons bezorgd.

Individuele crematie kaarsje

Kaarsje

Je krijgt van ons een kaarsje met een foto van jouw huisdier, eventueel om bij de urne te plaatsen. Deze foto is een foto die je verkiest. Een uniek aandenken aan jouw huisdier met zijn foto!

Individuele crematie crematieattest

Crematieattest

Het crematieattest van jouw huisdier bevat de datum vermeld waarop jouw huisdier gecremeerd is en is alsook een certificaat van de individuele crematie van jouw huisdier.

Individuele crematie levensboompje

Levensboompje

Dit is een potje aarde met enkele zaadjes. Indien gewenst kan er een beetje as van jouw overleden diertje mee vermengd worden zodat je een levensboompje bekomt. Zodra de zaadjes een plantje worden leeft jouw dier symbolisch verder. Dit is enkel op aanvraag!

Individuele crematie hemelballon

Hemelballon

Indien gewenst kunnen wij voor de kinderen een hemelballon maken gevuld met een beetje as van jouw huisdier zodat de kinderen hem naar de dierenhemel kunnen oplaten.

Realiteit kan afwijken van deze foto's